“Aprende a mirar lo que ya miraste y trata de ver lo que no viste”

“Aprèn a mirar el que ja vas mirar i tracta de veure el que no vas veure”

el que has de saber sobre

La tècnica del Home Staging arriba amb gran èxit des d’EEUU i està triomfant també a Europa. És una eina efectiva de màrqueting immobiliari mitjançant la qual podem preparar el teu habitatge donant-li més valor i atraient més visites. En definitiva, vendràs més ràpid i al millor preu.

ejemplo home staging terraza colores

L’objectiu és que el comprador tingui una bona impressió quan visiti l’habitatge. A l’hora de prendre la seva decisió de compra, es guiarà per sensacions positives que trasmetrem a través del nostre afany de crear ambients on desitjarà viure i s’imaginarà vivint.

logo volttea sobre mesa piso en venta

Volttea neix de la barreja entre coneixement i passió pel disseny, interiorisme, màrqueting i inversió immobiliària. El nostre objectiu és millorar l’experiència de compradors i futurs inquilins. 

Volttea Home Staging ofereix solucions professionals per a tot tipus de propietats amb la finalitat de fer més atractiu l’immoble. Els nostres clients saben que una propietat amb un staging de Volttea es ven.

 

amueblar piso para alquilar de estilo nordico economico
fotografia imobiliaria cocina loft industrial

A Volttea posem a la teva disposició diferents serveis que t’ajudaran a mostrar el teu habitatge de la forma més apropiada i amb l’ambient desitjat.

La nostra fotografia professional i càmera 3D et permetrà mostrar una visita virtual als teus possibles clients.

Ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, oferint la possibilitat de solucions pràctiques i flexibles com pot ser el nostre servei de Home Staging virtual, escrit o telefònic. Això ens permet acompanyar-te durant el teu projecte sense la necessitat d’una visita presencial, optimitzant recursos i temps.

alguns apunts sobre 

última tecnologia amb

Volttea treballa en el món de la realitat virtual amb l’última tecnologia.

A partir d’imatges 2D i dades  3D creem imatges de 360 graus que et permeten recòrrer els espaos de forma virtual i desplaçar-te en la direcció que desitgis.

Amb un sol escaneig de l’immoble creem automàticament recorreguts virtuals 3D, generant fotos de qualitat HDR, vídeo del recorregut, plànlos 2D i 3D, etiquetes informatives en el tour , mini pàgina web i fotos 360 graus per les xarxes.

[relooking loft Poblenou]

Vam recuperar un loft a l’emblemàtic barri de Poblenou de Barcelona. Vam utilitzar elements d’estil industrial per fusionar l’interior amb el caràcter de la zona.

decoracion loft para vender barcelona
fotografia inmobiliaria lavabo decorado tonos grises

[home staging banys Barcelona]

Li vam donar la volta a dos banys amb materials lleugers i naturals aconseguint així més llum i amplitud.

Van harmonitzar l’espai amb un toc de color i detalls naturals per un acabat excel·lent.

Un tastet dels nostres

EL QUE OPINEN DE 

Volttea