Recuperant un loft

Ens va impressionar pujar en un vell muntacàrregues fins l’àtic on ens vam trobar amb un local d’aire industrial tan comú en el barri del Poblenou.

La intenció del propietari era millorar i modernitzar un espai que ja havia tingut el canvi de local industrial a loft. Però, ja no semblava un loft; s’havien aixecat alguns envans per obtenir tres habitacions fosques i sense ventilació. Així doncs, la nostra principal feina va ser convertir-lo en un loft obert aprofitant l’única entrada de llum que ens donava a la terrassa i realçar el caràcter industrial del local. Vam decidir dividir l’espai diàfan en dos zones polivalents separades per grans vidrieres plegables que deixaven passar tota la llum que entra per la façana principal. 

Vam vestir les parets amb una bicicleta antiga, un gran rellotge de paret i un penjador d’ús industrial. Els tons naturals i neutres de l’interior del loft es compensaven amb els colors que vam escollir per a la terrassa que, juntament amb plantes naturals i accessoris, la van omplir de vida i la van fer perfecta per gaudir de l’aire lliure i de les espectaculars vistes. 

unificacion espacios loft para vender
decoracion loft para vender 2
Intervenció:  Assessoria en compra – Relooking – Home Staging
Data intervenció: 2017
Client: inversor
Finalitat: venda
Temps a vendre’s: menys de 3 mesos

Prem i llisca cap als costats

loft antes de proyecto decoracion integralfotografia inmobiliaria para vender piso
cocina antes de aplicar home stagingcocina despues de aplicar home staging
terraza antes de aplicar home stagingejemplo home staging terraza
decoracion y home staging en aseo
revestimiento aseo sin azulejos
puerta acristalada para ampliar estancia
decoracion loft uniendo salon comedor