Serveis

home staging salon piso piloto

Home Staging

El Home Staging és una exitosa eina de màrqueting que utilitzem en la venda o lloguer d’un habitatge per accelerar la seva venda i aconseguir el millor preu. Invertir per vendre.  Millorem el seu aspecte obtenint uns resultats excel·lents i destacant-lo de la resta d’habitatges que ja hi ha en el mercat. 

Apliquem el Home Staging a:

Disposem de diferents serveis online que et poden interessar:

[+info]

Altres Serveis

Hi ha d’altres formes de dinamitzar la venda o el lloguer d’un habitatge o fins i tot d’ajudar-te a visualitzar possibles millores en el teu pis sense la necessitat de fer grans inversions. 

Per això disposem d’altres serveis complementaris que també et podrien ser de gran ajuda: 

[+info]
fotografia imobiliaria cocina loft industrial
com treballem
Utilitzem diferents tècniques per a destacar el teu habitatge

Despersonalitzem el teu habitatge  perquè agradi al major nombre de persones sigui quina sigui la seva edat, estatus social, origen, religió, etc… Presentem  l’immoble amb un aspecte impecable, amb una decoració neutra però d’acord amb el caràcter que marca l’espai i projectem la sensació de que és un habitatge per estrenar.

Podem fer Home Staging a qualsevol tipus d’habitatge, ens adaptem als espais i a les necessitats de cada client.  Actuem en habitatges buits amb mobiliari efímer o mobles reals que aportem del nostre stock, a habitatges moblats no habitats en els quals reutilitzem alguns mobles on la posada en escena ofereix un resultat completament diferent a l’inicial.  També aconsellem i fem intervencions als  habitatges habitats que estan a la venda i, per últim, preparem apartaments turístics.

Busquem les millors opcions per aprofitar tots els racons en els pisos petits i destaquem els espais amplis que  ens donen els grans habitatges amb molts metres quadrats.  

De forma gratuïta i sense cap tipus de compromís, deixan’s visitar el teu habitatge i explica’ns la teva història. Fem un diagnòstic de l’estat actual i valorem quines millores convenen.

Sense compromís i de forma detallada entreguem un pressupost ajustat a la teva butxaca amb tots els canvis que considerem per a una posada en escena exitosa que atregui visites i a una venda ràpida de l’immoble al millor preu.

T’assessorem en la transformació del teu habitatge per a la venda o el lloguer: pintura de parets, mobles o rajoles; canvi d’aixetes i tiradors o realització de petites reparacions. Els nostres col·laboradors et poden ajudar amb aquests canvis i nosaltres els podem coordinar.

T’oferim diferents opcions segons el teu pressupost: reutilitzar i donar una altra vida als teus mobles, mobiliari de cartró, mobles i accessoris del nostre magatzem o mobiliari nou que comprem per tu. 

Omplim d’emocions els teu espai, amb petits detalls decoratius d’un estil neutre i acollidor. Vestim els llits i sofàs amb coixins: col·loquem cortines, estovalles, tovalloles, plantes i fruites escenificant una vida feliç i confortable.

La millor manera de veure el resultat de la nostra intervenció és amb el reportatge fotogràfic que incloem sense cost addicional, fonamental per a la publicació professional del teu habitatge.

Només hauràs d’abonar el 50% dels nostres honoraris a la signatura del contracte. La resta el pagaràs quan finalitzem el muntatge de Home Staging.

Un cop venguis o lloguis el teu immoble (o a la finalització del contracte) recollirem tot el material aportat en la intervenció.