HABITATGES BUITS

vivienda vacia antes home staging
despues cocina moderna con isla

Tens un habitatge buit per llogar o vendre i no saps per on començar? 

Dos motius principals són els que fan imprescindible el Home Staging en habitatges buits: que els habitatges sense moblar es veuen més petits i freds, i que la gran majoria de persones no són capaces de visualitzar el futur ús d’un espai i la seva distribució. 

Et solucionem aquests inconvenients escenificant una llar amb mobles de cartró, mobles reals o si vols entregar-ho llest per viure o per llogar, mobles nous. Finalitzem la nostra intervenció amb detalls decoratius com espelmes, flors o plantes, coixins, mantetes, que sense sobrecarregar la teva llar transmetren emocions per connectar amb els possibles clients. 

Les intervencions són diferents en cada cas. És molt important fer una primera visita, veure quines seran les possibles actuacions i quines s’ajusten més a la teva butxaca. 

Un cop ens aprovis el pressupost, fixarem una data per al muntatge i en un parell de dies, la teva propietat tindrà la imatge d’una llar desitjada per a moltes persones.

home staging en cocina vivienda alquiler
home staging para alquilar vivienda vacia

T’entregarem un reportatge fotogràfic de totes les peces intervingudes i plànol general amb cotes de l’habitatge, tot això inclòs en el nostre servei de Home Staging sense cost addicional. També pots complementar les fotografies convencionals amb un Tour Virtual 3D.

Si prefereixes fer alguna cosa més senzilla i ràpida pots optar per realitzar un Home Staging Virtual a partir de les imatges reals del teu habitatge buit.