HABITATGES NO HABITATS MOBLATS

home staging para pisos amueblados
fotografia inmobiliaria para vender piso

Vols vendre o llogar un pis que per circumstàncies no està habitat però sí moblat?

Normalment les nostres llars estan plenes de records personals i tenen un estil passat de moda. T’ajudem a fer-li un rentat de cara per vendre al millor preu i d’una forma ràpida. O si vols llogar el teu pis i veus que et cal invertir per millorar el seu aspecte i així aconseguir un augment en la renda mensual, nosaltres com home stagers sabem transformar l’habitatge en un producte immobiliari més atractiu per a la venda o el lloguer.

En ambdós casos els home stagers dissenyem una estratègia segons el teu pressupost, on reutilitzem els mobles, els donem una altra oportunitat i fins i tot  una altra funció, decidim el que no utilitzarem i amb tot això i afegint elements decoratius, refresquem l’espai i revaloritzem el teu habitatge.

La primera visita és molt important per a nosaltres. Conèixer el teu espai i saber els teus plans ens ajudarà a determinar quin tipus d’intervencions farem. 

decoracion casas amuebladas para vender o alquilar

A partir d’aquí presentem un pressupost detallat que s’ajusti a les teves necessitats i un cop aprovat acordem un dia per a la posada en escena.

En finalitzar el home staging, lliurem un plànol de l’habitatge i un reportatge fotogràfic que podràs fer servir per publicitar-ho i obtenir un gran nombre de visites que et portin a una venda ràpida. Un cop aconsegueixes la venda de la propietat o finalitza el contracte, retirem els mobles i elements decoratius.