HOME STAGING VIRTUAL

Prem i llisca cap als costats

habitacion vacia para posterior renderizado

El Home Staging virtual és una comunió entre el què és real i el virtual amb un excel·lent resultat. Els acabats, les brillantors, les ombres…el tractament que li donem a cadascun dels elements que apareixen a l’escena fa que el virtual cobri vida i es difumini fins a barrejar-se amb la realitat dels seus terres, sostres i d’altres elements reals. Pura màgia! 

Com et pots beneficiar d’aquest servei? Per començar ens has d’enviar per correu electrònic les fotografies de les habitacions en què vulguis que fem la posada en escena. Escollirem l’estil més apropiat i farem una composició de mobiliari i elements decoratius que situarem dins la fotografia real. El resultat te’l tornem per la mateixa via per a la teva aprovació o per modificar, si cal, qualsevol detall que creguis convenient. 

El Home Staging virtual, igual que el tradicional, comparteix la base d’una decoració neutra per agradar a un major nombre de persones. D’aquesta manera aconseguim una bona primera impressió que es traduirà en un augment de visites.

Aquest servei és una eina útil tant per a particulars, com per a immobiliàries i promotores ja que els beneficis són comuns:

  • Millorar la imatge de l’immoble.
  • Atreure més visites.
  • Estalviar temps i diners en la inversió.
  • Agilitzar la venda.